sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Talvea odotellessa

Ensimmäiset lumenrippeet satelivat maahan viime yön aikana. Paljon valkoista ei vielä tullut mutta lupaus talvesta on silti saatu ja lisää odotellaan innokkaasti! Pikkupakkasen ja upean tähtitaivaan ansiosta ulkona voisi iltaisin viettää aikaa ihan vain katsellen suunnatonta avaruutta. Niin ääretöntä ja kaunista… Yritin ottaa joitakin kuvia mutta ilman jalustaa käsivaralla lopputulokset olivat varsin suttuisia. Tietääpähän mitä laittaa toiveeksi Joulupukin konttiin ;)
Yötaivas - Night sky

Kovin paljon tähtiä... - So many stars...

Tätä halutaan lisää! - This we want more!

Malla on venähtänyt kokoa sitten pikkupentuaikojen ja lopultakin sain otettua päivitetyt kuvat kotisivuille esittelykuviksi. Ei aivan priimakamaa mutta näkee kuitenkin miten kakara on kasvanut.
Coastrunner´s Mac Mic Mac "Malla"
(Macadamia Of Jedeye x FIN KVA Coastrunner´s Darling)

Malla is already a little lady ;)

Treenataan päivin... -Training during day...

...ja öin - ...and night


We are waiting for winter to come. During last night it snowed a bit and we really would like to have more! It is nice that days are little colder already. I tried to take some photos when the night came because I love looking at the stars. Wouldn´t mind if Santa would like to bring me better equipment as a present -promise I will be really nice ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti