keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Ärrät 2 vuotta!

Niin nopeasti ne vuodet vierii, tänään tuli ensimmäinen pentueemme parivuotiaaksi. Kuinka antoisia nämä kaksi vuotta ovatkaan olleet ja niin kovin opettavaisia. On se vaan niin ainutlaatuista päästä todistamaan pienten elämänihmeiden syntymät, vielä kun on ollut mahdollista jättää koko pentue kotiin kasvamaan ja oppimaan kuinka tulla rekikoiraksi. Jokainen on omanlaisensa persoona, kaikissa on kuitenkin myös jotain samaa. Koko pentue on tullut niin äärimmäisen tärkeäksi ja rakkaaksi. 
Hallametsän Railo, Ruska, Routa, Riite ja Rakka


Pari vuotta sitten ihastelimme tätä näkyä... 7.3.2010


Hallametsän Railo, Routa, Rakka, Ruska & Riite

Synttäreitä juhlistettiin mm. vapaanajuoksutuksella


Viikonloppuna luonamme piipahti naapuripitäjän Tuija & Ville koirineen sekä uusi tuttavuus Laura Saaga-hiskin kera. Olimme juuri sopivasti lopettelemassa Railon kuvaamista, kun pihaan pölähti muutama leikkikaveri. Hetken leikkimisen jälkeen lastasimme omat koirat kyytiin ja hurautimme läheiselle metsäautotielle valjakoimaan. Myös Saaga pääsi kokeilemaan valjaissa, ensimmäistä kertaa elämässään. Tosi nätisti juoksi ensikertalainen ja mukavaa oli koko porukalla :) Laura pääsi samalla Mikan valjakon kyytiin kokemaan, millaista on vauhti kasin porukalla.

Hallametsän Railo

Hallametsän Railo

Saaga, Hallametsän Railo ja Sainen Kunto Kipketer

Lainasimme Tuijalle muutamaa koiraa valjakon vahvistukseksi

Sainen Xcalibur & Sainen Q-tio (kuva TL)

Johto Sainen Kunto Kipketer & Sainen Nome - Sainen Mony Mony & Saaga - Sainen Q-tio & Sainen Xcalibur

Kakarat vauhdissa


Muutamana yönä kuutamo on ollut kerrassaan upea! Eilen illalla koin yhden parhaimmista rekeilyistä ikinä, siinä yhdistyivät kaikki asiat niin nappiin kuin olla voi. Kuutamon valaistessa valjakon tietä, koirien juostessa kevyellä askeleella, pakkasen paukkuessa puissa -sillä hetkellä en kaivannut enää mitään muuta... Kuinka paljon tämä elämäntavaksi tullut harrastus antaakaan elämään, ei sitä kykene sanoiksi pukemaan.


Näissä mietteissä katselen koiratarhojen yläpuolella loimuavaa vihreää kauneutta, revontulia. Kaunista ja ääretöntä.

2 kommenttia: