maanantai 4. maaliskuuta 2013

Uudet laumanjäsenet

Olen tainnut aina kirjoittaa muutaman sanasen, kun laumaan on tullut uusia laumanjäseniä. Jatketaampas siis samaan malliin vaikka toinen lisäyksistä onkin Hallametsässä ollut jo viime vuoden puolelta lähtien.

Magic Paws-kennelistä saapui muutama kuukausi sitten Arktisk Storm Chuck, lempinimeltään Jack tai Säkki. No, Säkkihän siitä on meillä muotoutunut helpomman lausumisensa takia. Tämä poitsu on varsin vinkeä tapaus, toisaalta arkailee kaikkea uutta mutta on silti luonteeltaan todella helposti käsiteltävä ja äärimmäisen kiltti. Säkin arkuudesta ei ole tehty minkäänlaista numeroa, eikä siihen ole lähdetty mukaan esim. hössöttämällä vaan rauhallisen määrätietoisella asenteella. Hyvää tulosta onkin tullut ja uros on reipastunut ihan valtavasti alkuun verrattuna. Perusluonteeltaan Säkki on kaikin puolin helppo ja huomaamaton, oikein symppis tapaus. Valjaissa Säkki on todella vaivaton ja tekee kovasti töitä. Ison kokonsa ansiosta sillä on voimaa sanonnan mukaisesti "kuin pienessä kylässä". Säkki onkin juossut meillä lähinnä pyöräkoirana, vaikka sillä on kokemusta myös johtajana toimimisesta sekä treeneissä että keskipitkän matkan kisoissa. Tulevaisuudessa tarkoituksena on juoksuttaa Säkkiä myös keulassa ainakin treeneissä.

Arktisk Storm Chuck

Muutama päivä sitten laumaan liittyi puolestaan kasvattajansa laumasta Taiga Quest Bear eli Mönni. Tämä uros kiinnitti huomioni jo aikaisemmin harrastuksen varrella ja olenkin äärettömän iloinen siitä, että meille tarjoutui mahdollisuus tarjota Mönnille loppuelämän koti. Mönni on erinomaisesti rakentunut uros, jolla on avoin ja reipas luonne. Valjaissa se on mainio voimanpesä ja asenne työskentelyyn on todella hyvä. Mönni onkin juossut kasvattajansa valjakossa useita pitkän matkan kilpailuja hyvällä menestyksellä. Mielenkiinnolla odotamme, mitä yhteinen elämäntaival Mönnin kanssa tuo tullessaan. Hyvin on ainakin tämä alku lähtenyt menemään ja Mönni on vaikuttanut olevan todella miellyttävä uros.

SM-REK 6-08 SM-REK AVO 07 Taiga Quest Bear

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti