tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tuurin MiljoonaKoira

Tänä vuonna Tuurin näyttelyssä oli mieluinen tuomari, Tuula Pratt, joten suuntasimme käväisemään ensimmäistä kertaa sielläpäin. Mukaan lähtivät sisarukset Rakka ja Ruska. Siperialaisia oli ilmoitettu yhteensä 29 kappaletta, joten odotettavissa oli että koiruuksia näkee kehässä ihan mukavan määrän. Kuuman aurinkoisen sään takia varustauduimme matkaan usealla vesilitralla, kylmälaukulla, sateenvarjolla (jonka avulla sai varjoa itselle), koirahäkillä ja sen varjoa tuovalla päällyskankaalla, koirien vesiastialla jne. Eipä ole ikinä tainnut olla noin paljon raahattavaa kamaa kehän laidalle mutta kaikki tuli kyllä tarpeeseen!

Kovasti oli vilinää näyttelypaikalla, paljon koiria ja ihmisiä. Totuttuun tapaan tuli ostettua näyttelyluettelo, josta ilmeni että siperialaisuroksia oli ilmoitettu yhteensä 10 kpl (joista 1 oli pois) ja narttuja 19 kpl (joista 1 pois). Normaalistikin tarkka tuomari oli tänään entistä tiukempi ja sanoikin pitävänsä tiukkaa linjaa. Uroksista ainoastaan kaksi sai SA:n ja nartuista sen sai neljä. Omat koiramme esiintyivät pääasiassa oikein hienosti, eivät täydellisesti mutta kokonaisuudessaan niihin saattoi olla oikein tyytyväisenä. Eikä tarvitse moittia tuloksiakaan.

Hallametsän Rakka KÄY ERI1 SA PU1 VSP SERTHallametsän Ruska KÄY ERI3Molempina näyttelypäivinä alueella tuiversi trombiksikin nimitetty pölypyörre. Myös sunnuntaina taivaalla lenteli tavaraa päivänvarjoista telttoihin. Kuulimme näyttelypaikalla, että edellisenä päivänä oli myös joku koira lentänyt häkkinsä kanssa viereiseen jokeen. Toivottavasti koiralle ei käynyt kuinkaan. On ne nuo luonnonvoimat vaan huikeita.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti