sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Fiilistelyä reen jalaksilla

Tänään päätimme valjastaa koirat kertaluontoisesti reen eteen, halusin päästä fiilistelemään kun lunta kerran nyt on. Epäilemättä tämä valkoinen tulee sulamaan piakkoin ja sitten kaikki paikat ovat taas hirveällä jäätiköllä tai sohjolla. Voi mikä nautinto olikaan kun ei tarvinnut kuunnella mönkkärin räminää! Koirat juoksi niin kevyesti kun perässä ei käytännössä ollut juurikaan painoa ja treenimatka sujahti nopsasti, mäet eivät painaneet missään. Eikä ihme, samankokoisilla lösseillähän nämä samat reitit mennään tuolla moottorittomalla mönkijällä. Toki mönkkärillä ajo on hyvää voimatreeniä koirille ja tähän samaanhan sitä palataan tässä vaiheessa kautta.

Pennut ne nauttii lumesta. Sirius on varsinainen mönkijäinen, se on jatkuvasti tonkimassa hankea ja suorastaan sukeltelee. Turkissa onkin usein värityksenä runsaasti valkoista, joka tosin häviää kunnon ravistuksen jälkeen.

Sirius 12 vko

Sauron 12 vko

Saaga 12 vko
Sauron ei aina sulata veikkapojan kiusoitteluja. Tänään keskeytyi pahasti mietiskelyhetki kun Sirius tuli niskaan roikkumaan ja sekös Sauronia vaikutti potuttavan :D


Pentujen herkutteluhetki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti