torstai 2. tammikuuta 2014

Pennut vastaanottivat uuden vuoden


2014 alkoi pennuilla vauhdikkaasti. Yhdellä pellolla oli sen verran lunta jäljellä, että se toimi kivasti kuvausrekvisiittana. Vielä kun olisi ollut aurinkoinen päivä, että olisi värit tulleet esiin todellisina... Semmoista "sumua" ja suttua ovat kuvat jälleen. Rakennekuvat pennuista löytyy kotisivuilta, joten en niitä tähän yhteyteen laita vaan postaus keskittyy vähän vauhdikkaampiin kuviin ja muutamiin naamamöllistelyihin. Kakaroille on kasvanut oikein komeat turkit, vaikkei kiitosta siitä voi ainakaan pakkasille antaa... Niitä kun ei ole ollut oikeastaan lainkaan.

















Eli siinä vähän harhakuvaa lumista, todellisuus on oikeasti huomattavasti jäisempi, liukkaampi ja vaarallisempi. Niin koirat kuin ihmisetkin menevät mukkelismakkelis, jos ei osaa olla varovainen. Eikä se varovaisuuskaan aina valitettavasti auta. Myös autolla ajaessa on saanut olla todella tarkkana näillä sivuteillä.



Lopuksi vielä toteutetaan toiveita eli vuorossa pari videota pennuista. Harmittavasti en heti muistanut alkaa kuvaamaan, joten aktiivisimmat iloittelut ja parhaat voimat on jo tässä vaiheessa vähän mennyttä ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti