sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Reissua ja synttäreitä

Laumamme luottokoira Viiru täyttää tänään vuosia ja siirtyikin iältään veteraanisarjaan, ikäähän mittariin tuli kahdeksan vuotta. Viiru on yksi ehdottomista luottokoiristamme, sekä valjaissa että vapaalla. Oli suuri onni saada se laumaamme silloin vuosia sitten, olisikohan Viirulla ollut tuolloin ikää kolme vuotta. Tulevan talven vauhdit näyttävät, tuleeko Viiru edelleen juoksemaan kisasprinttejä vai siirtyykö se enemmälti vanhempaan kaartiin pentujen opettajaksi. Viiru on edelleen erinomaisessa kunnossa ja vauhtia riittää.


SM-REK-AVO-09 Sainen Xcalibur "Viiru"

Piipahdimme eilen Hyrynsalmen ryhmänäyttelyssä Kattin kanssa. Tuomarina toimi Juta Haranen. Sää ei todellakaan suosinut: tuuli erittäin voimakkaasti ja vettä satoi. Katselin harmistuneena Kattin turkkia, joka kastui oikein kunnolla. Siinäpä meni hukkaan kaikki se vaiva, joka nähtiin pari päivää aikaisemmin pesun ja kuivauksen merkeissä! Kertakäyttöinen sadetakki oli yhtä tyhjän kanssa, siihen repesi jo pukiessa reikää ja nepparit eivät pysyneet kunnolla kiinni. Tuli ihan mieleen mainos, jossa hoetaan "En Tykkää!" ja tämmöinen fiilis oli itselläkin, toki pienen huumorin kera ;)

Katti esiintyi kehässä hyvin. Seisominen olisi voinut mennä paremmin, vähän oli semmoista säätämistä. Liikkuminen sujui puolestaan hienosti, enkä ehtinyt kuin yhden kiekan mennä ja valmistauduin juoksemaan tuomarin aikaisemmin pyytämän edestakaisin-osuuden, kun käsiin työnnettiinkin jo KP ja ROP-pentu -ruusukkeet. Olipas nopsaa toimintaa! Tuuli niin valtavasti että pönötyskuvat jätettiin suosiolla kotiseudulle otettaviksi. Yritettiin niitä ensin ottaa myös näyttelypaikalla mutta ruusukkeet lenteli pitkin tanteretta, joten ei auttanut kuin luovuttaa.
  Nordysak Show Cats Dont Dance "Katti" PEK1 KP ROP-pentu

Näyttelyä edeltävä yö koisattiin Ukkohallassa. Perjantai-iltana kävimme katsastamassa että millainen on Komulanköngäs. Hienoltahan se näytti ja kuulosti!


Edit. Lisätäämpäs loppuun vielä sekalaisia kännykkäotoksia samoista aiheista ja lisäksi videopätkä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti