maanantai 19. joulukuuta 2011

Loskalunta ja mittarissa nolla

Useamman kerran sitten viimeisen päivityksen on ollut mielessä että pitäisi laittaa tämä ja tuo asia blogiin mutta niin se on vain aina jäänyt kun on ollut paljon muuta tekemistä. Nyt kun on sopiva hetki naputella tänne, on pää ihan tyhjä. Ei mitään mielikuvaa mitä kaikkea pitikään kertoa... Noh, jostain kummiskin jäätte pimentoon ;)

Lunta on riittänyt vaikka loskakelejäkin on ollut nollakelien takia. Pakkasta pitäisi ehdottomasti tulla lisää! Reellä on edelleen päästy mutta joitakin kertoja on pitänyt miettiä mille reitille suunnata ettei muovit kulu kovin pahasti. Mikä parasta, joitakin kertoja on päästy ajamaan jo vähän pidempiä reenejä. Tämä onkin hyvin tärkeää, sillä Mika ilmoittautui tammikuun loppupuolella ajettavaan Eastpoint Openiin keskipitkälle matkalle (3*33 km). Koirat tähän valjakkoon on enimmäkseen tiedossa, parin yksilön välillä vielä seuraillaan että kumpi starttaa kilpailussa. Tavoitteena on hankkia kokemusta sekä itselle että nuorille koirille. Joskushan se on ensimmäiseen keskipitkään uskaltauduttava ja vielä nuo kokeneimmat koirakonkarit juoksevat tuollaisen matkan. Mielenkiinnolla odotamme kyseistä kilpailua ja mitä siitä saakaan opiksi ajatellen tulevia treenikausia. Nyt tuntuu vähän hassulta kun ei ole pohjalla mitään aikaisempaa saman matkan kilpailua, sinällään ei ole hajuakaan että mitä tekisi toisin ja todennäköisesti myös viisaammin... Mutta jostainhan se on aloitettava, sittempä näemme mitä tuleman pitää ja takuulla opimme jälleen uusia asioita!


Tuttu valjakko koristi Larekin uusimman lehden kantta ;) Kurkatkaapa samalla nettisivuja ellei Lakeuden Rekikoiraharrastajat ole ennestään tuttu porukka!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti