keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Odotamme talvea… edelleen!

Ei ole talvi edelleenkään ollut järin suosiollinen rekikoiraharrastajalle. Lunta on odoteltu hartaasti mutta sen sijaan tilalla on ollut pahimmillaan huonoimmat mahdolliset kelit, jotka kuluttavat koirien kynsiä sekä anturoita. Jonkin aikaa jouduimme myös pitämään taukoa treeneissä suorastaan vaarallisen liukkaiden jäisten pohjien takia. Onneksi helpotusta tuli aluksi sulaneiden pohjien kautta (vaikka tämä tarkoittikin jälleen kurjia kurakelejä… vähemmän paha vaihtoehto kuitenkin kuin jäätikkö) ja maakin on ollut nyt muutaman päivän ajan valkoinen! Vielä ei ole kiirehditty tuhoamaan reen jalasmuoveja vaan voimatreenien mielessä mennään mönkkärillä. Iloksemme olemme saaneet nostaa ajokilometrejä, eivätkä koirat ole laittaneet tätä lainkaan pahakseen. Päinvastoin, intoa on entistä enemmän ja vanhimmatkin ovat kuin kakaroita jälleen.

Ei lunta - No snow 3.12.2011

Jäätä ajoreiteillä - Icy roads 3.12.2011

3.12.2011

Lumiset nautinnot - Loving snow 6.12.2011

Itsenäisyyspäivän valjakko - Spending our Independence Day 6.12.2011

6.12.2011

6.12.2011

Vetohommien lisänä olemme käyneet Kennelkerhon tottistelussa, jos vain aikataulu on antanut myöten. Piipahdimme myös mätsärissä Rakan ja Mallan kanssa ihmettelemässä maailman menoa.

Coastrunner´s Mac Mic Mac

Hallametsän Rakka

We have been waiting for snow but unfortunately we have “enjoyed” rainy days or ice on the roads. Finally during couple of days we´ve had snow! I´m sooo happy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti