tiistai 3. huhtikuuta 2012

Talvi upeimmillaan

Vaikka talvi sinällään on kokonaisuudessaan lempivuodenaikani, on juuri tämä vaihe erityinen suosikkini. Yöpakkasia, lunta, upeaa auringonpaistetta. Joutsenia ja muita lintuja on saapunut jo tovi sitten valmistautumaan kesään. Vaikken mikään lintubongari olekaan, joutsenia on aina mukava seurata.

Viime viikonloppuna retkeilimme parin valjakollisen voimin järvellä. Kuinka nautinnollista kun jalasten ja tassujen alla oli täydellinen hankiainen, saattoi edetä ihan mistä vaan eikä tarvinnut minkäänlaista uraa. Rekeilyä parhaimmillaan! Ulkoilun merkeissä jäällä oli paljon muitakin kulkijoita: hiihtäjiä, pilkkijöitä ja kävelijöitä. Yksi "surffilautailija" tuli myös bongattua jäältä sukset jalassa, mikä lieneekään lajin virallinen nimi?! Tauotimme monta kertaa ja ajoimme ihan sitä vauhtia mikä koirille tuntui luontevimmalta juosta, kyllä Buff päässä vipatti monta kertaa :) Tauoilla istahdin porontaljalle, hiljennyin ja nautin. Tuloksena nippu hienolla valotuksella olevia kuvia, auringon polttamat kasvot, ääretön mielenrauha ja onnellisuus elämästä, koirista, kaikesta. Suosittelen vastaavaa retkeilyä muillekin!







Viikonloppuna pistäydyimme naapuripitäjän mätsärissä Railon ja Roudan kanssa. Tuloksena Railolle punainen nauha ilman sijoitusta ja pahimmassa turkinvaihdossa olevalle Roudalle sinisen nauhan lisäksi sijoittuminen kolmanneksi. Kumpikin esiintyi tosi hienosti suhteutettuna siihen, että Railo oli mätsäreissä ensimmäistä kertaa ja Routakin on kehässä piipahtanut ainoastaan pikkupentuluokassa erkkarissa. Vähän rikkoivat laukalle ja ilopomppuja ajoittain ei voinut vastustaa kumpikaan :) Kotona siskokset pääsivät nauttimaan vauhdista ja vapaudesta, kuten ennen mätsäriin lähtöäkin.

Hallametsän Railo & Hallametsän Routa

Hallametsän Railo

Hallametsän Routa






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti