sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Onnea uuteen kotiin, Kaamos!

Kasvattimme Hallametsän Kaamos lähti reilu kuukausi sitten koeajalle vähän pohjoisemmaksi, vieden samalla pienet palaset meidän kasvattajien sydämistä mukanaan... Vaikka ikävä nakersikin niin oli hienoa kuulla että sopeutuminen uuteen perheeseen ja toisen siperianhuskyn kaveriksi sujui mainiosti! Ennakko-oletuksena olikin ettei varmaan isompia hankaluuksia pitäisi tulla, Kaamoshan on aina ollut niin kovin reipas ja avoin koira. Näinhän siinä kävikin ja Kaamos jäi ilostuttamaan aktiivisen perheen arkea. Oikein hyvää jatkoa :)

Kaamos hyppäsi oma-aloitteisesti autoon kun sitä tultiin hakemaan koe-ajalle

Kaamos valjakkovierailulla kanssaharrastajan tiimissä.
Liinoissa Tullatuulen Luca & FI MVA Sainen Ypyä - Hallametsän Kaamos & Aapeli


Kaamos 14.1.2012


Isä Sainen Q-tio ja poika Hallametsän Kaamos 5.3.2011


Pieni-Kaamos, ikää 6 vko 3.1.2012


Pienenpieni Kaamos, ikää 1 vrk 22.8.2012

Kotisivuille muokkailin Kaamoksen tiedot uuteen "Kasvattejamme uusissa kodeissa" -osioon. Sinne on tarkoituksena lisäillä tulevaisuudessa tietoja ja kuvia kasvateista, jotka tosiaan asustelevat muualla kuin synnyinlaumassaan. 

Samalla lisäsin sivuille uuden "Terveys" -osion, johon tullaan jatkossa päivittämään listausmuotoon terveystutkimustuloksia ja muita terveysasioita. Yhdelle sivulle koottuna saa mielestäni kätevimmin hahmotettua mitä on tutkittu ja toisaalta sinne on itselle helppo koota terveysjuttuja julkisesti nähtäväksi. Rotuun katsomatta on valitettavan paljon peittelyä ja salailua terveysasioissa, tämän kautta haluamme kantaa kortemme kekoon avoimuuden puolesta. Olkoot sitten joko uteliaille supateltavaksi tai ihan oikeaksi avuksi tietoa etsivälle ;) Kasvateistamme pyrimme saamaan ainakin silmätutkimustulokset, vaikka ne olisivat muuttaneet laumastamme pois. Laumassa asuvien muitten kuin omien kasvattiemme tulokset laitetaan myös esille, vaikka tutkimukset on joissakin tapauksissa tehty jo ennen meille tuloa. Tämän lisäksi esillä ovat myös meillä aikaisemmin asuneiden koirien (jotka eivät ole kasvattejamme) tutkimustulokset, mikäli koirat on omistuksemme aikana tutkittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti