maanantai 12. tammikuuta 2015

Kisamietteitä

Nyt kun on päästy muutaman viikon ajan säännöllisesti lumilla ajamaan, on myös tehty alustavia kaavailuja talven kisakalenteriin. Toki ennakkoon oli jo jotain mietintöjä vaan kurjan jäätikköisen syksyn takia pientä fiksailua jouduttiin kuitenkin tekemään. Ehkä suurin muutos alkuperäiseen suunnitteluun oli se, että päätin itsekin uskaltautua jalaksille kisoissa. Saahan nähdä millainen tulee olemaan jännityksen ja kauhun määrä sitten kisaa edeltävinä öinä meikäläisellä, mutta jostainhan se on aloitettava ;)

Tulevana viikonloppuna on edessä Robur Sprint, jossa starttaan nelosen luokassa. Kuun vaihteessa on vuorossa Ruuhisprint, jossa ajan jälleen nelosella. Näihin kahteen olen laittanutkin ilmoittautumiset menemään, joten nämä ovat varmoja kisoja. Lisäksi mulla on harkinnassa maaliskuulle sammaripuolen järkkäämät Aarnivalakiat. Metsäkartano Sprint on puolestaan Mikalle tämän talven "pakko päästä"-kisa, jossa urakointi olisi tiedossa kuuden koiran luokassa. Lisäksi Mikalla harkinnassa maaliskuun lopussa järjestettävä Kuusamosprint, jossa olisi myös tiedossa kuutosen startti. Tässähän sitä liuta tavoitteita jo olisikin, toivottavasti pääsemme osallistumaan kaikkiin!

Lopuksi muutama kurvailukuva Hornetilla ajamisen harjoittelusta ja kisaporukastani, jossa tulee juoksemaan Hallametsän Riite, Hallametsän Railo, Hallametsän Rakka ja Sainen Xcalibur.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti