maanantai 30. toukokuuta 2011

Mätsärit

Käväisimme Jolandan ja Keijun kanssa Viitasaarella mätsäreissä. Lähtö oli hyvin nopea, vielä aamullakin oli päällä epäröinti siitä että jaksaako reissun päälle lähteä. Kello tikitti uhkaavasti eteenpäin eikä aikaa ollut enää miettiä... nappasimme koirat äkkiä tarhasta kyytiin ja eikun menoksi!

Keijulla oli energiaa vaikka muille jakaa ja tällä kertaa olimme mätsäripaikalla niin lyhyellä varoajalla ettei se ehtinyt kunnolla rauhoittua ennen kehään menoa. Ruohopohjalla oli kaiken lisäksi mielenkiintoisia hajuja ja tällä kertaa ravaaminen sujui lähes koko ajan kuono maata viistäen ja välillä tuli ilopomppu, jolloin kontakti otettiin nanosekunniksi vierellä juoksevaan Mikaan :D Keiju saikin pentuluokassa sinisen nauhan ja sijoittui kolmanneksi. Eipä tekisi kontakti- sekä näyttelyharkat ollenkaan pahaa tälle tytylle ;)
Hallametsän Keiju

Myös Jolanda oli aivan innoissaan päästessään kehään ja esiintyikin täydellisen edukseen kun oli sen vuoro kipaista kehässä. Se ravasi mielestäni paremmin kuin koskaan eikä alkanut "yliesiintymään". Veteraaniluokassa Jonsku saikin punaisen nauhan, sijoittui vetskujen ykköseksi ja oli lopulta BIS3. Se sai myös kehut päivän parhaasta liikunnasta ja sydäntä lämmitti kaikkein eniten palaute erinomaisesta kunnosta sekä ihmettely ettei uskoisi kyseessä olevan jo veteraani-ikään ehtinyt narttu.
FI KVA Sainen Jolanda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti