lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kesäajelu

Kuluneella viikolla pääsimme koirien kanssa nautiskelemaan kymmenen asteen lämpötilasta, tuulesta sekä veden ripsahduksesta. Viileä keli käytettiin heti hyödyksi ja pyräytimme lyhyen mielenvirkistysajon. Saimme myös hyvän harjoituksen johtoparille sekä nuorisolle. Alkumatka ajettiin aikuisilla ja muutamalla Ärrällä, puolimatkasta lisättiin porukkaan kokemattomimmat. Huomasi koirien kuumuudesta etteivät ole päässeet valjaisiin hyvään toviin ja ajon jälkeen jäi suuri "nälkä". Hyvä näin! Myös lopussa pidetty rauhoittumis- ja paikallaanoloharjoitus sujui hienosti. Toki häsellystä oli mukana koska osalle ei ole vielä selvää että niiltä todellakin odotetaan paikallaan oloa. Kärsivällisesti paikoilleen ohjaamalla alkoi oppi mennä perille ja myös kuumakallet asettuivat. Ehkä jonkun mielestä turhaa vaivannäköä tällainen mutta ideana on opettaa koirille että silloin kun ollaan paikoillaan, tulee rauhoittua sekä kerätä voimia. Energiankulutusvaihe on puolestaan sitten kun lähdetään liikkeelle.
Edestäpäin katsottuna johtajat SM-REK-AVO-09 Sainen Xcalibur & Hallametsän Rakka - Tinttamarin Juliska & Hallametsän Ruska - FI KVA Sainen Jolanda & Hallametsän Keiju - Sainen Mutola & Hallametsän Railo - Hallametsän Riite & Hallametsän Kaamos - Sainen Q-tio & Hallametsän Routa

Peräperspektiivi, haluaako joku kyytiin...

Rakka ja Viiru eivät ole koskaan juosseet yhdessä keulaparina, tästä huolimatta menivät siellä varmasti ja taakseen vilkuilematta. Näitä kahta pojankloppia täytyy testata johdossa enemmältikin, pelaavat parina todella hyvin yksiin ja kummallakin on samanlainen vakavuus työntekoon. 
Hallametsän Rakka SM-REK-AVO-09 Sainen Xcalibur

Keiju ja Kaamos pistelivät porukan mukana intopinkeänä menemään. Kuten kakaroilla yleensäkin, myös näillä sisaruksilla löytyy tässä vaiheessa enempi intoa kuin älliä, joka toivottavasti tulee peliin mukaan vähän vanhemmassa iässä ;)
FI KVA Sainen Jolanda & Hallametsän Keiju - Sainen Mutola & Hallametsän Railo

Hallametsän Kaamos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti