keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Terkkuja Sacralta!

Sacran omistajan ja vetskujen hellittelijän Satun kanssa olemme paljon yhteyksissä ja pyynnöstäni hän laittoi kuulumisia teille muillekin jaettavaksi. Lisäksi kiitettävä määrä kuvia, jotka on ottanut joko Satu Ihalainen tai Kirsi Laaksonen. Sacran lisäksi laumassa vaikuttavat siperianhuskyveljekset McAhon John Black & McAhon Jameson (jotka ovat Mutolan ja Nomen "lapsenlapsia"), huskynpuolikas Taavi sekä meidän Mutola ja Nome opetusmestareina.


"Terveiset Iitistä

Sacra asustaa Iitissä, pienessä kuuden koiran laumassa, tittelinään prinsessa Sacra ;) Kuningattaren virkaa hoitaa Sainen Mutola, joka on opettamassa
lapsenlapsiaan hallittuun rekikoirailuun.
Toiveissa oli että rakennekuvakin saataisiin otettua, ihan ei onnistunut, mutta tässä kuitenkin muutama otos Sacrasta 4kk ikäisenä ja 4,5 kk ikäisenä.
Laumaamme Sacra sopeutui hyvin. Kaikkein rohkein Sacra ei ole, mutta tämä oli tiedossa ja sitä ollaan työstetty. On kuitenkin oppivainen tyttö, ja kun tajuaa mitä halutaan niin asiat onnistuvat yleensä erinomaisen hyvin.
Ensivuoden puolella vielä ennen lumien (jotka toivottavasti myös tänne saapuvat :P ) lähtöä on suunnitelmissa sovittaa hiukan valjaita päälle ja pieniä valjakkokokeiluja,
tässä asiassa toivon että sekä emänsä Railon ja isänsä Säkin geenit pääsevät täysiin oikeuksiinsa :)

Lunta ja joulua odotellen
Satu ja Sacra


Ps. Nome ja Mutola lähettävät terkkuja, ovat viihtyneet ja hoitaneet "virkaansa" taattuun tyyliin. Ruoka on hyvää ja jos jotain negatiivista pitää sanoa niin lapsenlapset (ne peevelin nulikat) ovat välillä rasittavia ;) Mutola on myös vapaanajuoksutuksissa välillä "taantunut" oppilaittensa tasolle, ja riekkunut kunnolla epä-kuningatarmaiseen tyyliin :D "


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti