sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kehäkirmailua

Eilen pyörähdimme naapuripitäjässä Haapajärvellä ryhmänäyttelyssä, jossa siperianhuskyjen tuomarina toimi Tapani Pukkila. Mustat (ja kuumat) vaatteet oli oikea "nappivalinta", sää oli yllättäen aurinkoinen ja erittäin lämmin. Olin kirjaimellisesti tukehtua mutta sisulla mentiin läpi, vaikkei loppupuolella enää helppoa ollutkaan. Tästä huolimatta oli oikea hyvän fiiliksen näyttely, olin niin supertyytyväinen Kattin ja Mallan esiintymisiin kanssani!

Malla oli minulla hihnanpäässä ensimmäistä kertaa näyttelykehässä ja keskittyi todella hienosti. Ravaaminen nyt ei ollut täydellistä eivätkä minun juoksuvauhdit riitä sille millään. Seisominen sujui puolestaan suorastaan upeasti: sain oman kehon painotuksen muutoksella muokattua Mallan jalkojen kohtia jne. Olin aivan hämmästynyt, en nimittäin koskaan ole tullut ajatelleeksi että se noin hienosti toimii! Kattilla tuli hieman iloittelulaukkaa, jonka tiputti kuitenkin kivasti pois. Seisomisessa se oli myös hienosti, olin oikein tyytyväinen. Mikalla oli hihnassa puolestaan Moria, joka oli tällä kertaa hieman jännittynyt ja tämän näki sen esiintymisessä siitä, että se piti välillä selkää hieman "köyryssä". Liike vapautui kuitenkin ihan lopussa kivasti. Harjoittelua harjoittelua!

Kaikki koirat saivat oikein hyvät ja asialliset arvostelut. Niissä löytyi hyvin päivän vahvuudet ja heikkoudet. Tuomari ei todellakaan ollut mikään erimaatti, yhdestätoista siperialaisesta ainoastaan kolme sai ERIn ja näistä kahdelle SA. Hyvät liikkeet oli ehdottomasti "se" juttu, joka ratkaisi sijoituksia. Tälle tuomarille Moria oli vielä turhan keskenkasvuinen ja kehittymätön. Katti puolestaan hieman raskasrunkoinen. Mallan karvattomuus ei haitannut, vaikka ihan nakuhan se on ;) Kaikki koirat saivat positiivista palautetta mm. luonteesta. Tämä olikin Kattin viimeinen näyttely pentuluokassa, ikänsä vuoksi seuraava näytelmä onkin junnuissa. Nyt kun kuvan tänne latasin, huomasin myös että näemmä jäi ROP-pennun ruusuke saamatta kehästä. Noh, ompahan yksi pölynkerääjä vähempänä ;)


Hallametsän Moria JUN EH2


Coastrunner´s Mac Mic Mac KÄY ERI2


Nordysak Show Cats Dont Dance PEK1 KP ROP-pentu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti