maanantai 21. joulukuuta 2015

Ja sitten löytyi jalat!

Pikkupossu Nokinenä Ainokainen on tänään neljä viikkoa vanha. Nämä kuvat on otettu pari päivää sitten, kun kävimme vierailulla "mummolassa" tuossa naapurissa. Äiteen vanha matto taustalle tuomaan väriä ja siinähän se kakara sitten törötti. Vaikka muoto on edelleen pyöreä, on vatsalinja alkanut sentään jo muotoutua aavistuksen "sportimpaan" suuntaan rantapallon sijasta :D Tämä on ollut seurausta ihan vaan siitä että jalat ovat löytyneet kunnolla alle ja kipittely on maistunut. Maistuu myös muona: siinä missä maitoa menee edelleen hyvään tahtiin, on mukelo alkanut viihtyä hyvin myös ruokakupilla kiinteää evästä makustelemassa.
Ei ne kaikki otokset niin onnistuneita olleet, osaa tämä hauska tyyppi ilveillä ja muutoinkin möllistellä...
Tässä kuvassa ollaan edelleen "mummolassa" ja kappas kun sieltäkin löytyi kissalle tarkoitettu lelu. Niistä Nokinenä tykkää ja on ihan innoissaan retuuttamassa kotonakin Kempun suosikkia: pientä valkoista hiirtä. Myös Kemppu olisi kiva kaveri pennun mielestä ja se yrittääkin aloittaa riekkumiset kissan kanssa. Kemppu ei oikein tiedä kuinka suhtautua moiseen pikkukaveriin, katselee vähän ja tallustelee menemään. Viimeistään siinä vaiheessa kun pentu alkaa hanurikarvoista nykimään, saa Kemppu jalat allensa ja vetäytyy omaan rauhaansa. Rajansa kaikella, vaikka uteliaisuus kuitenkin on molemminpuolista. Pentuarkea tämäkin!


Muita koiramaisia kuulumisia? Päällimmäisenä on ihan se, että koiria ei ole päässyt sitten alkukuun valjastamaan kun on vain jäätäjäätäjäätä... Harmittaa. Tämähän on jo kolmas peräkkäinen vuosi kun on tätä samaa. Nyt olisi useita lupaavia junnuja, joille haluaisimme saada kilometrejä alle ja myös kisakokemusta. Jääpi nähtäväksi mitä tästä kaudesta tulee, turhan pitkästi taukoa ainakin tässä vaiheessa. Jospa tuo taivaalta satava vesi ja kunnon plussakelit sulattaisivat treenireitit ja juoksutustarhan, kerta lunta ja pakkasta ei sitten suoda. Kurainenkin ympäristö olisi mukavampi kuin tämä ja mönkkäri niin paljon kivempi kuin luistimet ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti