lauantai 26. joulukuuta 2015

Joulunajan otoksia

Pyhiä on vietelty kotonamme leppoisissa merkeissä. Saimme aatoksi hetkellisesti valkoisen maan, kunnes jälleen seuraavana päivänä alkoi sataa vettä ja kaikki muuttui nopeasti jäätikölle. Aattona kaikki näytti kuitenkin todella kauniilta, kun kaikki kynttilät, roihut ja jätkänkynttilät valaisivat puhtaan valkoista ympäristöä.

Työnimellä Nokinenä Ainokainen kulkenut mukelo on kutsumanimeltään jatkossa Salla. Sillä on menossa ns. villikorva -vaihe ja sinnikkäästi ovat molemmat lärpättimet alkaneet uhmaamaan painovoimaa, kohoten kohti kattoa.
Bee-veljekset pääsivät (lue: joutuivat) posettamaan pitkästä aikaa. Rakennekuvia oli periaatteessa tarkoitus ottaa mutta lopputuloksena oli semmoisia "kauhun tasapainon" otoksia eli kuvaajan oli napattava kiireellä kuva sillä sekunnilla kun koira seisoi sen pienen hetken paikoillaan. Kovia poikia touhuamaan kun eihän näitä hihnaharkkoja ole tehty: tarjotaan istumista, touhutaan, pyöritään ja hyöritään! Ei puhettakaan että asennot olisivat luontevan rentoja, päinvastoin: piraijat odottivat sitä hetkeä milloin syöksyä kohti makupalaa! Pöh. Siksipä näytille tulee ainoastaan naamankuvat molemmista. Eipä nekään sinällään mitään häävejä ole kun ulkona on koko päivän ollut niin harmaata ja Barakia kuvatessa alkoi jo hämärtääkin. Kasvaneet on molemmat kossit ja meneillään on kunnon kinttuvaihe näillä junnuilla. Mielenkiinnolla odotan kaksikon valjastamista, lumia ja rekikelejä odotellessa...

Belar

Barak

Joulukortteja ei tullut lähetettyä tänäkään vuonna lainkaan, "kotistudio" toteutettiin varsin yksinkertaisin keinoin. Sängylle porontalja, yksi nauha kuusesta ja taustalle fleeceviltti sekä jouluvalot. Valotus parin otsalampun avulla ja pentu siihen valokeilaan töröttämään. Lopun hifistelyn toteutti ystäväni kuvankäsittelyllä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti