tiistai 5. tammikuuta 2016

6 viikkoinen mukelo

Salla täytti eilen kuusi viikkoa ja jälleen tuli otettua tulevaisuuden muistinvirkistyskuvat kehityksestä. Aikaimoista vilinää oli tälläkin kertaa ja kaikista näppäyksistä löytyi yksi rakennekuva, joka oli edes sinnepäin. Häntä tietty taas viuhuu sinne ja tänne ja tuonne mutta hälläväliä. Makupalat taas kovassa käytössä ja sen myötä tuli vahingossa tuollainenkin hauska "hessuhopo"-otos.




Pakkasta on huisisti verrattuna aikaisempiin lukemiin, tällä hetkellä vesisateet ovat muisto vain vaikkakin jäätikköjä riittää edelleen. Lunta tarvittaisiin kipeästi... Pakkasten takia koirille on laitettu entistä vahvemmat kerrokset pehkuja koppeihin, vaikka harmittavasti jotkut niitä tykkää pois siivotakin. Tässä vaiheessa ainoastaan yksi ohensi kuivikekerrosta, muut ovat antaneet niiden olla paikoillaan.

Salla on emänsä kanssa asustelemassa sisällä. Useita kertoja päivässä ne käyvät kuitenkin ulkoilemassa ja kirmailevat hurjaa vauhtia pitkin pihaa. Salla tutkii kaikkea uteliaana ja sisäelämän vastapainona saakin avartaa maailmaansa niin pitkään kunnes pureva pakkanen "ajaa" sisätiloihin. Ulkokoiran elämähän tälläkin pikkuisella on tiedossa ja lämmitettävä koppi on odottamassa. Tässä vaiheessa kuitenkin käymme punanenäilemässä pakkassäässä ihan vierailumielessä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti