sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Seiskaviikkoisten vauhtihirmujen kuveja

Energiset pikkuviikarit eivät enää olisi millään malttaneet posettaa mutta jätettäköön julkaisematta niitä epäonnistuneimpia otoksia. Aikamoiset kyttyräselät ja lyhyet rungot jäivät kaikille näissä kuvissa mutta käyttäkääpä mielikuvitusta niiden oikeasta rakenteesta :D

Sirius


Sauron


Sacra


Saaga


Pennut saivat ensimmäisen "synttärilahjansa": jauhelihalla täytetyt kengät. Nämä pureskeltavat saavuttivat pentujen huiman suosion ja ne viettivätkin suorastaan hartaan hetken nakerrellen herkkuja.











Saagan värikehitys vaan jatkuu. Toisen silmän kajali on laajentunut entisestään, niskaan on tulossa tummempi läntti ja samaten toisen korvan etupuolelle on kehittymässä tumma läikkä.


Muita otoksia pentujen arjenvietosta:








Luonto komistuu koko ajan, värit ovat huikeat ja kyllä mieli lepää niitä katsellessa!











Muita kuulumisia tällä hetkellä on lähinnä se, että melkein kaikki nartut ovat juoksussa. Höyryt ovatkin melkoiset hormonaalisella puolella nuilla laumalaisilla. Lähinnä tämä tulee ilmi urosten pöljistä olemuksista (TYTTÖJÄ, tuolla on TYTTÖJÄ, aah nuuh, TYTTÖJÄ ja sitten naksutellaan hampaita) ja isommasta äänenkäytöstä kuin normaalisti. Kohtapuoliin tässäkin asiassa pitäisi olla voiton puolella ja juoksujen menemään vähitellen ohi. Toisaalta nyt ihan hyvä ajankohta juoksuille, sillä kunnon treenikautta ei ole vielä päästy aloittamaan liian lämpimien kelien ja suurten ilmankosteuksien takia. Aina paljon tympeämpää on, kun juoksut ajoittuvat treeni- ja kisakaudelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti