lauantai 12. huhtikuuta 2014

Likimain kaunotar

Kuulumisien kirjoittelut laahaavat pahasti jälkijunassa, yritän piakkoin saada uusimpia tapahtumia rustailtua. Kerrottakoon tällä kertaa lauman uusimmasta tulokkaasta. Viikko sitten Jyväskylästä, kasvattajansa luota, kotiutui hurmaava siperiankissaneiti Armi (FI*Likimain A Beautiful Lie). Hyvä etten tasajalkaa hyppinyt, kun kävi ilmi että juuri tämä pentu on meikäläiselle saatavissa! Olihan se heti syntymänsä jälkeen juuri se yksilö, jonka otsassa koreili M-kirjain (eikös toi oo jo suorastaan polttomerkintä ;) ) ja joka väritykseltään oli just niin upea. Toki kaikki muutkin pennut olivat kauniita ja hurmaavia mutta tässä oli sitä jotain. Kun musiikkiaiheisia nimiehdotuksia sai laittaa menemään, heitin ilmoille ajatuksen että entäpä jos joku olisi erään bändin kappaleen mukaisesti A Beautiful Lie. Yhdistettynä kissalan nimeen, tuli tästä vieläpä hauska nimileikki. Liekkö miten suuri sattuma vai kasvattajalta täysin suunniteltu juttu, että tämä ehdotus tuli juuri M-kirjaimella polttomerkitylle tyttöselle. Jollain lailla sitä alkoi tämän jälkeen entistä enempi toivoa että voi kun juuri tuo olisi tuleva Hallametsäläinen. Ja näin onneksi kävi!

Tosi iloinen saa olla näiden molempien kissojemme luonteista, aivan upeita tyyppejä. Armikin vain tuli, näki ja valloitti kodin ja sydämet. Häntä tomerasti pystyssä se uteliaana tutki uuden kodin joka nurkan, ruoka ja juoma maistuivat erinomaisesti, hiekkalaatikkoasiat hoituivat niinkuin ei mitään ja siinä sivussa on haettu yhteinen sävel Kempun kanssa. Kemppu oli aluksi suurin silmin tuijottelemassa että mikäs se tämä tyyppi on ja kovasti kuristen ja turisten seuraili uteliaana pienemmän kirmailuja. Hauskan näköistä on seurailla tämän kaksikon juoksenteluja: välillä edellä ryntää häntä tötteröllä pienempi versio ja sitten yllättäen roolit vaihtuvat ja paksuhäntäinen Kemppu rynnistää tuli takapuolessa pikkuhirviötä karkuun :D Nopeasti pikkukisulille kehittyi alter ego: siinä missä ihanainen Armi on herttainen, rauhallinen ja suloinen, on Pikku-Iita täyttä tulta ja tappuraa sekä riivalemeininkiä!

Mielenkiinnolla odotamme tulevaisuutta näiden siperialaisten kissaversioiden parissa. Suunnitelmissa on jo näyttelykäyntejä, alustavia suunnitelmia ulkotarhasta sun muuta.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti