sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Hyvän sään aikaan...

...saa värikkäitä kuvia! Eilinen lauantaipäivä sujui leppoisasti, ison osan päivästä vietimme ulkona ja mukana oli myös liuta karvaisia kavereita. Koska Ämmät tulevat tänään viiden viikon ikään, lyötiin lopullisesti lukkoon niiden rekkarinimet. Jos nimien alkuperät kiinnostavat niin ei muutako tutkailemaan aihepiirejä Taru Sormusten Herrasta, Harry Potter ja Apocalyptica. Saammeko esitellä, vauhtihirmut tulevine Virallisine nimineen:

Hallametsän Manala

Hallametsän Mellon

Hallametsän Moria

Hallametsän Melkor

Hallametsän Minerva

Hallametsän Mordor

Hallametsän Morgul

Pentujen kanssa viihtyy touhuilemassa vaikka kuinka kauan. Ne tykkäävät temmeltää ja tutustua uusiin asioihin. Hännät heiluen mennään tervehtimään uusia ihmisiä. Terävät hampaat on näillä pikkupirulaisilla ;) Leikkiminen ja painiminen on hirmu mukavaa puuhaa, sitä harrastetaankin paljon. Pennut ovat yksinkertaisesti lumoavia. Kuvia on tullut otettua ties kuinka paljon ja nyt aurinkoiseen aikaan otin järkkärin kaveriksi mukaan myös pienemmän kameran, jolla saa otettua passelin kokoista videokuvaa.

Myös kissat pääsivät (vaiko joutuivat?) pönöttämään kameran eteen. Armi-kaunottarelle tämä vaikuttaisi sopivan hyvin, Kemppu ei ainakaan ilmeittensä perusteella ollut asiasta yhtä ilahtunut :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti