tiistai 8. syyskuuta 2015

Synttärisankari maraKatti

Karvakerä Kattilainen tuli tänään vuotiaaksi! Ehkä paras synttärilahja mitä keksiä saattoi, oli pukea sille valjaat päälle ja pistää ensimmäistä kertaa harjoittelemaan valjakkoon. pirsKatti että oli muuten koira elementissään! Toivottavasti tuo eteenpäinpyrkimys ja mahdoton into säilyy jatkossakin vastaavana! Ennakkoon en oikein osannut odottaa mitään... tai ehkä enemmän sähläämistä ja tuumasin myös että kiinnittääkö Katti miten huomiota mönkkärin räminään. Eipä kiinnittänyt eikä sählinkiäkään tullut. Jonkin verran pomppi ilmaan ja pari kertaa hyppäsi Rakan vasemmalle puolelle, kun ei päässytkään heti etenemään. Pari palautusta takaisin omalle paikalle ja hommahan alkoi sujua myös paikallaan olon suhteen. Ainahan tuo koira on Rakastanut juoksemista, tämä Asenne oli myös liinoissa eikä minkäänlaisesta epävarmuudesta ollut tietoakaan. Odotan kyllä _erittäin_ mielenkiinnolla tulevaa kautta ja sitä että saa tällekin kakaralle kilometrejä enempi taakse!








Kovakalloinen koira se kyllä on. Kirjaimellisesti. Tuli todettua pari päivää sitten että koiran kallo voi rikkoa auton tuulilasin. Korjaamo kiittää ja lunastaa muutaman satkun tästä karhun... eikun Kattin palveluksesta... Mitään dramaattista ei tapahtunut, Katti vaan juoksi kotipihalla sisään avoimesta autonovesta ja kopsautti päänsä lasiin. Ei kuulunut vinkaisua eikä vauhtikaan hidastunut... Voi autoparka!


Loppukevennyksenä pari kuvaa Ämmien valjakoinnista. Hyvin meni nekin. Toki varmasti säätöä tulee olemaan jatkossa nuorison kanssa eikä kaikki mene aina kuin junan vessa... Siksipä saakin nyt nauttia kun kaikki on mennyt niin helposti. Tästä on hyvä jatkaa!



1 kommentti:

  1. heh, "voi autoparka" :D joskus se menee niinkinpäin! Minä odotan kans mielenkiinnolla Taigan valjastamista, se tulee nyt puolen vuoden ikään - vielä saa päällensä pelkät y-valjaat..

    VastaaPoista