keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Puoliärrien terkkuja

Rakan ja Moonin mukelot tulivat tiistaina jo neliviikkoisiksi. Nimetkin ovat jo saaneet David Eddingsin kirjojen hengessä, saanen esitellä...

 

Belar

 

Barak


Kheldar


Aldur


Polgara

Pennuilla on jo varsin terävät naskalihampaat ja ne ovat alkaneet ahkerasti harjoittelemaan niiden käyttöä ;) Kiinteää ravintoakin on makusteltu jauhelihan muodossa ja ahneesti ovat pikkuiset sitä nassutelleet. Pentujen kehitystä on ollut mielenkiintoista seurata. Olenkin käynyt naapuripitäjässä ainakin kerran viikossa tervehtimässä, toki huolellisesti varmistuen etten vie mukanani mitään naapuripitäjän kylillä liikkuvia kennelyskiä tms. Tässä mielessä ollut oikeastaan ihan hyvä että tuli jätettyä väliin ne tämän kuun valjakkokisat, niin kovin monen valjakko kun on taas tälle kaudelle sairastunut.

Pennuista kaksi isointa, eli Belar ja Barak, tulevat liittymään Hallametsän muonitusvahvuuteen myöhemmässä vaiheessa kun ikää on passelisti. Astutuspennuksi haaveilin alun perin tosiaan narttua ja olin sitä mieltä etten uroksesta ole kovin kiinnostunut. Onneksi naisella on aina oikeus muuttaa mieltään ja asiaa tovin pohdittuani tulin siihen tulokseen että sukupuolesta viis, haluan laumaan Rakan jälkikasvua. Ja pitäähän sille myös kaveri olla, enkä tiedä olisinko loppupeleissä osannut näiden kahden veljeksen välillä edes ratkaista että kumpi tulisi ja kumpi ei... Tätä kautta pääsemmekin parhaalla mahdollisella tavalla kokemaan, mitä on tämmöisiin "puoliärriin" periytynyt. Ja tuleehan Mooni-emän puolelta monia tuttuja koiria, myös edesmennyt upea johtajakoiramme Nome. Loput pennuista jäävätkin kasvattajansa laumaan valjakonvahvistukseksi eli varsinainen mulle-sulle pentuehan tästä tuli ;)


Belar & Barak

Polgara, Aldur & Kheldar

Lopuksi sekalaista kuvasaastetta pennuista, enjoy!



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti