maanantai 23. helmikuuta 2015

Katti 5,5 kk

Kuvaterkkuja lauman nuorimmaiselta! Tänään kokeiltiin Kattille ensimmäistä kertaa päälle valjaita. Ei tietenkään mitään vedetty, vaan pointtina oli kokeilla mitä pentu moisista tuumaa. Eipä tuumannut mitään: valjaat puettiin päälle niinkuin ei mitään, Katti ei kiinnittänyt niihin yhtikäs mitään huomiota ja myös pois riisuminen meni tuosta vaan.

Katti on kasvattanut pentukarvan lisäksi niiden kunnon pakkasten aikaan oikein muhkean talviturkin. Ei tasan varmasti palella, vaikka pakkasta tulisi kuinka! Ihan vierasta meille ei moinen turkinvahvuus ole, nimittäin Viirulla on vanhemmiten muhkeutunut suunnilleen samanlainen turkisto. Jolandalla oli muhkeimmillaan jopa paksumpi turkki. Mielenkiintoista nähdä, millaiseksi Kattin turkki asettuu sitten kun pentuturkki on enää muisto vain.

Luonteeltaan Katti on edelleen ihan mahdottoman energinen tyyppi, jolla on tosi paha ääni! Karvaiseksi tykinkuulaksi on Kattia myös nimitetty :D Kakara on ihan äärettömän ahne makupaloille ja nopea oppimaan asioita. Pallot on tosi kiva juttu, noutoleikkejäkin harrastetaan. Tavaroiden kantelu suussa on pop, suosikkeja on kankaiset jutut aina hanskoista käsipyyhkeisiin... Korvat on hyvin päässä ja ne jopa vastaanottaa asioita ;) Katti on luonteeltaan todella hurmaava tyyppi, niin iloinen ja leikkisä. Koira, joka tuo hymyn naamalle :)














Ja nyt se on virallista: ensimmäinen valiokasvattimme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti