lauantai 1. marraskuuta 2014

Pakkaskelin nautinto!

Marraskuun alkajaisiksi pääsimme nauttimaan kauniista auringonpaisteesta, kuuraisesta luonnosta ja iloisista koirista. Rakka pääsi tai joutui (kuinka sen nyt ottaa ;) ) posettamaan, jotta sain päivitettyä kotisivuille siitä uuden rakennekuvan. Vähän lyhyenähän tuo seisoi mutta en jaksanut asiasta isommin stressata, tyytyväinen sai olla tästäkin lopputuloksesta kun uros ei ollut varsinaisesti kiinnostunut pelkästään seisomaan.


Tämä oli Rakan mielestä paaaljon mukavampaa:



Muutama päivä sitten tuli kuulumisia: polveutumismäärityksen perusteella ilmeni että Rakka on kuuden pennun ylpeä isä. Pentue on syntynyt 13.7.2014 ja kyseessä oli kaksoisastutus, jonka takia myös isyys testattiin. Tällä kertaa koko pentue oli siis yhdelle urokselle, emänä on hurmaava Sisu eli Jedeye Sisu of Manitou. Erittäin mielenkiintoista nähdä, mitä tästä yhdistelmästä kehittyy tulevaisuudessa! Mainittakoon vielä että myös Sisun silmät on terveeksi tarkastettu, jostain syystä tulos ei KoiraNet-järjestelmässä näy ja asia on omistajallaan selvittelyn alla.


Huomiselle on luvattu jo sateita, tänään nautimme pakkasen ansiosta valkoisemmista luonnon yksityiskohdista, joista tässä pari esimerkkiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti